Instagram bilder!

Long time no see... Nej men hejsan! Ibland blir det så att jag bara uppdaterar i perioder tyvärr.
Men iallfall, sitter i skolan och har en och en halv timmes håltimme, segt. Började även 9.35 idag för att historian var inställd, kan meddela oss det i sista minuten innan jag gick på bussen så jag hann som tur var inte åka långt! Så det var bara att vända hem igen. 

Efter skolan ska jag hem till pappa, och bara ta det lugnt. Kanske träffar Julia på kvällen ev men ingenting som är säkert. Igår däremot kom min farfar och hämtade mig hos Linus vid sju, när jag kom hem slängde jag in en tvätt och gick sedan till Julia för att bada i hennes jacuzzi(?) och bara prata, så det var mysigt! 
 
 

Lööördag!

Godmorgon! 
Är hemma hos älsklingen och gör inte alls så mycket. Hans föräldrar håller på att fixa med lite golv och sånt inför visningen. För en gångs skull kunde jag sova hela natten, så himla skönt. Hela veckan har jag drömt en massa drömmar och sovit dåligt, så hoppas det fortsätter med det bra nu! 
Igår var jag hur seg som helst, hade varit vaken sen kl 4 på natten, alamret ringde halv sju. Vid halv sex kunde jag sova igen så jag stängde av alarmet i sömnen, men som tur var ringde mamma vid 20 över sju så kom inte mycket försent till skolan. 
Vad ska ni göra i helgen? :)
Gammal bild på mig!
 

Hur man får in en spotify låt/låtlista i inläggen

Det var några stycken som undrade hur jag fick in en spotify lista i ett inlägg så att ni andra kunde ta del utav den. Så här gjorde jag en snabb tutorial på hur man gör! 
Väldigt enkelt, ellerhur? :D Hoppas ni tyckte om den och säg till om det är någonting mer som ni undrar!


 

Godmorgon!

Godmorgon, sitter i skolan just nu och kan somna sittandes, j*vla drömmar. Låg och kramade älskling inatt, det fick mig att somna mellan drömmarna... 
Igår fick jag och älskling två stycken biobiljetter var, alltså fyra stycken. Fick dom av företaget Samtrans som kör personer som har problem med att ta sig fram... typ. Så vi går nog på bio i helgen, funderat över filmer Gravity 3D, hmm.. något tips? :D 
 Bild lånad av google.

Behöver få ut lite.

Jag är jätte ledsen över att jag inte bloggar bra alls, men jag har mycket i huvudet just nu och det är ingenting jag kan styra över. Jag kan knappt sätta fingret på vad det är, men någonting är det och jag måste hitta det. För jag orkar inte, att i olika perioder så ska jag vara så sjukt stressad, får hjärtklappningar på natten, så höga att jag vaknar av dom om jag ligger i sidan. Inatt somnade jag klockan 5. Jag drömde att jag blev jagad, någonting som väldigt många gör. Jag har lärt mig, efter allt som jag har gått igenom, att det undermedvetna kan veta någonting som du inte vet, vilket kan vara väldigt jobbigt. 

Jag blir så osäker när det kommer till sånt här. Ska jag skriva av mig hälften av allt på bloggen, eller är det bättre för mig att hålla det inom mig?... Jag har alltid varit en person som visar mina känslor, men på senaste tiden har det varit bakom stängda dörren, endast mina närmaste har vetat om det. Vetat om att någonting inte riktigt står rätt till. Jag får kommentarer i skolan om att jag ser trött ut, ja! Jag är trött, jag kan inte sova, vilket leder till att jag är trött. Är ändå stolt över mig själv att jag tar mig upp och går till skolan, kämpar igenom dagarna. Visst kan det hända att jag försover mig, speciellt dom nätter som inatt, somnar klockan fem och alarmet ringar halv sju. Då orkar jag inte, hur mycket jag än försöker. Jag ska göra mitt bästa med bloggen, jag lovar er det. Samtidigt som jag själv behöver andas.


Här är en drömtydning till alla er som drömmer om att ni blir jagade.
"Att bli jagad – stress. Du har svårt att hinna, eller orka, med de krav som ställs på dig. Jagas du av familjemedlemmar är det skuldkänslor och privatlivet som stressar dig. Okända jägare handlar om en allmän fruktan för ekonomin och framtiden medan arbetskamrater och chefer är jobbrelaterad stress.
Att jaga själv – lösa problem. Att jaga något eller någon betyder att du bör/kommer att hitta drastiska lösningar på dina problem. Ju roligare du upplever jakten desto viktigare är det att du konfronterar sådant som stör dig i din vardag. Jaktglädje är en undermedveten tolkning av rättfärdig ilska, särskilt hos kvinnor."
 

Ricinolja

När jag får mitt studiebidrag funderar jag på att beställa ricinolja! Jag vill få mitt hår att växa då jag tycker att det går så långsamt och orkar inte med löshår. Vet ni om det fungerar och har ni testat det själva? Vad tycker ni om det?
 

Måndag morgon...

Godmorgon, är i skolan nu och har svenska. Så himla segt och är väldigt trött men det får väl funka. Ska ändå gå tidigare idag från skolan för att följa med älskling och hans familj att titta på deras lägenhet som dom ska flytta in i. Tycker det är jätte spännande! ^^ Hur mår ni denna Måndag?
Här var min lillebror precis nyfödd - 
Och här är han runt 2 månader! Skillnad va? Visst är han söööööt :D
 
 

Nytt nagellack!

Idag har jag om mamma gjort en massa ärenden. Först kom hon hit till Linus så att hans pappa kunde kolla på mammas bil som det är lite fel på, sedan tog dom en liten fika. Sedan åkte jag och mamma vidare till pappa där jag behövde hämta kläder inför veckan! Vidare till biltema och Willys där jag fick ett jätte fint nagellack av mamma som bara kostade 10kr! Tyckte det var riktigt snyggt också! 
 

Musik tips!


Jag har väldigt blandad musiksmak, lyssnar på allt möjligt. Men just nu tycker jag att ni ska lyssna på Stiftelsen! Lyssnade väldigt mycket på Takida förut, men nu när sångaren har gjort en ny grupp så är den ju också bra!
 

Inredning!

Min älskling och hans familj ska flytta inom kort, och jag är jätte glad för att jag får en chans att inreda älsklingens rum! Ska bara övertala honom lite först ;) Men självklart ska ju jag inte göra det till ett tjej rum, utan allting ska vara stilrent så att det passar honom också! Så jag sitter och tittar runt lite på olika inredningssidor, super roligt! Här är några favoriter!
 

 
 

Är det bara jag? Blir så irriterad!

Jag är jätte ledsen över att jag inte har uppdaterat så mycket, men jag har inte orkat. Dels för att jag är någonstans mellan frisk och sjuk... Har ont i mina bihåler men är inte hängig på ett förkylnings sätt... svårt att förklara. Men jaa, under tiden jag inte har bloggat har jag bara varit med min älskling och gått i skolan. Men Torsdag och Fredag så var jag hemma från skolan, gick även till vårdcentralen i Fredags. 

Är det bara jag som inte vågar säga till när man tycker att doktorn gör fel när dom undersöker än?.. Hon kollade mina bihåler, näsa och hals men sa ingenting, så jag var tvungen att säga till och fråga om hon såg något, och då svarade hon att mina slemhinnor och bihåler är svullna. JA men du kanske ska säga det också??!
 

Blä på skola.

Ledsen att jag inte uppdaterade igår men jag satt typ inte vid datorn. Jag tillbringade min dag med min älskling, och det ska jag även göra idag, ska sova hos honom! 
Det var så otroligt segt att komma upp imorse, ville verkligen inte. Men jaa, vi hörs senare! 
 

Godnatt!

Hoppas ni alla sover så gott! Hörs imorgon! :3
 

Jätte bra tips!

Bild på mig och min kusin/guddotter.

Snart bara 2 timmar kvar, kääämpa.

Jag tänkte ge er ett jätte bra tips till er som har dålig hy eller bara vill tvätta ansiktet och känna sig fräsch. Och det är neutrogenas visibly clear serie som luktar grape fruit. Jag sjäv har en fet hy och blir lätt glansig i ansiktet. Men sedan jag började använda denna serie så har det försvunnit helt. 
Dom står i ordning på bilder också, du börjar längst till höger. Finns på apotek, häslobutiker och även på vissa livsmedelsbutiker också!
 

Måndag

Är i skolan och har svenska... vi ska försöka komma på olika händelser och personer som stämmer in på de olika begreppen, men förstår ingenting, vem använder egentligen ordet "oidipuskomplex"... 
Går enda till fyra idag, så himla segt. Men imorgon dock går jag bara 2 timmar så det är skönt.

Min katt, Iris! 

Hos pappa

Hej!
Kom till pappa runt 7 och sen dess har jag bara tittat på TV med Jeanette och pappa. Så himla segt att det är måndag imorgon.. men det är väl bara att göra det bästa av situationen! Hoppas ni har en bra söndagskväll!



2 och ett halvt år!

Jag har suttit hela morgonen och hållt på med designen... på min data såg det bra ut men när man gick in på Linus data så vad det helt konstigt eftersom han har större datorskärm än mig. Men nu så ser allting bra ut, bara det att designen inte ligger i mitten på hans stora skärm, men det spelar ju ingen roll! 

Idag så ska jag hem till pappa, han kommer och hämtar mig runt 7. Så innan det ska jag väl städa undan det jag har stökat ner i älsklingens rum, och bara ta det lugnt. Vi hörs senare! :)

I Fredags hade även jag och älskling 2 och ett halvt år tillsammans, världens lyckligaste ♥
 

Varma tröjor!

1. Finns här! // 2. Finns här! // 3. Finns här!

Äntligen!

Nu är jag äntligen klar och nöjd med designen. Har suttit och hållt på med den sen igår... så ja, det tar ett tag haha... Men nu är jag klar och kan börja om! :D
 

Tillbaka!

Efter en ganska så lång bloggpaus har jag besämt mig för att börja igen. Känner att jag någonstans behöver skriva av mig! Dom senaste dagarna, har jag tänkt väldigt mycket och jag vet inte riktigt varför, de har alltid kommit en massa tankar precis innan jag ska sova. Samtidigt som jag är stressad, även fast det inte finns någon anledning. Det verkar så komplicerat i mitt huvud men när jag ska tala om det så låter det nästan löjligt... hmmm?! 

Men nu ska vi inte vara deppiga, det är ju fredag imorgon! Så sjukt drygt det har varit i skolan nu i veckan, efter loven är det alltid extra jobbigt....
Lite bilder från naturkunskapen vi hade i måndags!
RSS 2.0