Höstigt

Ja, jag vaknade nu.. haha. Men har så ont så det knappt är roligt att vara vaken, men måste fixa det sista med min redovisning och även hinna duscha! Det är inte jag som har tagit bilden här ovan, men tyckte att den var så mysig så var tvungen att visa upp den för er. Ha en bra dag så hörs vi sen! 

Renovering i bloggen

Igår kväll innan jag gick och la mig så hade jag tråkigt. Så i perioder (de perioder då mina bihåler inte ville sprängas) så höll jag på med en ny design. En Höstdesign. Mysig tycker jag ju! Vad tycker ni? Hiss/Diss?

Sick...

Jag mår inte så bra, har ont i bihålerna... och det har jag haft sedan i måndags och det är inte alls roligt. Så fort jag går upp ur sängen så sprängs min pappa känns det som. Var hemma måndag - tisdag, försökte gå i skolan idag men gick på två lektioner sen gick jag hem. Usch, fy och blä. Imorgon ska jag till skolan på sista lektionen för att redovisa, och det vill jag ha gjort. Men det är väl bara och vila upp sig! 
 

Miley: The movement

Jag ska skriva om en sak nu som väldigt många har starka och negativa åsikter om... och det är Miley Cyrus. Jag är, och kommer alltid vara ett fan av henne. Och det kommer alltid finnas person som inte tycker om det hon gör. Hon vill inte förknippas med hannah motana längre, hon har vuxit upp. Som alla gör?... Det folk oftast ser är att hon lättklätt dansar och twerkar, det blev värsta grejen när hon var naken i sin musikvideo. Men varför? Det är inte direk ovanligt för en artist... 

Blir bara ledsen, arg och ja... jag vet inte. Döm inte henne efter det ni inte vet säkert, hon har berättat meningen bakom wrecking ball musikvideon, så den är ingenting att döma efter längre.

Men innan ni sätter in alla era negativa tankar och åsikter om henne, titta på Miley: the movement som finns på mtv.se! Och efter det, tycker ni fortfarande inte om vad hon gör, fine. Men det finns en historia bakom allt. Och det bästa, hennes mamma är med henne överallt, hela tiden. 
 
 

Godmorgon

Idag stannar jag hemma ifrån skolan. Har ont i huvudet och bihålerna... och känner inte alls för att bli sjuk. Har inte sovit så jätte bra inatt heller. Jag får väldigt lätt bihåleinflammation när det blir kallt, och det är ingenting jag kan göra åt tyvärr... så ska värma mig en massa idag och bara ta det lugnt, älsklinh gick precis till skolan också. Ska somna om nu, hörs sen!


Ny body lotion

Så... nu är jag tillbaka hemma hos älsklingen och ska snart ta en dusch.
Ska försöka att koppla bort vissa irritationer som finns i mitt huvud, undra om det går?...
Vi stannade iallafall en snabbis på Willys där jag köpte lite godis till kvällen, men samtidigt så köpte jag en body lotion på LdB som luktade jätte gott! 
 

Rapunzel of sweden


I Fredags när jag var på Rapunzel of sweden's nya salong, så var det ett invigningsevent och där fick man lyxiga goodiebags! Bland annat dessa två snygga saker, en "purse" och en ögonskugga palett med härliga färger! Vad man fick mer kan jag visa i veckan!

Nu ska jag snart åka iväg en stund med mamma och mormor, sedan sover jag hos älskling inatt! XOXO



 

Förebilder & inspirationer

Det här är en jätte viktigt "kategori" tycker jag. För det är dom här människorna som kan få dig att förstå livets mening ibland, när det känns som att man inte har någon annan. Är det en artist så kan artistens texter träffa en rakt i hjärtat, och det är lite det som dom är ute efter. Inspiration kan hjälpa en med en sån enkel sak om vad man ska ha på sig till skolan - till att faktiskt göra någonting med sitt liv. 

Mina två största inspirationer och förebilder är Miley Cyrus och Demi Lovato. Miley har varit en förebild väldigt länge för mig, och en utav hennes äldre låtar, The Climb, var en utav få låtar som faktiskt hjälpte mig när det kändes som värst. 

Har ni några förebilder? :)
 
 

Världens härligaste!

Jag börjar om...
Hej! Det här är min nya blogg som ni kanske har märkt och jag kommer att blogga här framöver. Efter att ha träffat mina största bloggförebilder så ville jag ha ett seröst domän och en seriös blogg, för att kunna komma längre. Kanske till och med få mina ord hörda! 

Varför bloggen heter "Elin's historia" är för att jag gått igenom en del i mitt liv, och jag har alltid sagt, sedan dag 1 att jag vill hjälpa andra i svåra situtationer. Jag kommer aldrig dra upp detaljerat vad som har hänt mig - för så privat vill jag inte att det ska bli - men det handlar om en del familjeproblem. Jag ska göra mitt bästa! Alla är värda att må bra! 
 



Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0